Kristianstad

Är uppe hos min kusin i Kristianstad. Kom upp i onsdags och ska hem imorgon. Kusinen har fått världens sötaste son också. Jag smälter så fort jag ser honom :)
Bloggar mer imorgon.
// Amanda

...

Jag vill inte längre. Jag orkar inte längre...

Helgen

Förlåt för den sega uppdateringen i helgen men det har varit mycket som hänt. I lördags packade vi ihop nästan hela familjen och åkte upp till Kristianstad. Där träffade jag ganska stor del av släkten eftersom att vi firade min kusin. Grattis till Charlotta som fyllt 35.
Vi åkte sen hem till en annan av mina kusiner där mamma och pappa skulle hämta några bord typ. Busade även med en av deras söner Noel. Jag kan informera er om att jag har ett par kusiner och den yngsta är 25 och den äldsta är 43. Dock så har jag många kusinbarn och liknande som jag nästan ser som kusiner. Den kusinen som jag har närmst kontakt med och träffar oftast är Jonas. Han blir 40 i år men är fortfarande som ett litet barn. Varje gång jag är hos honom och hans sambo så har vi sjukt roligt. Ungefär en halvtimme efter att vi kört från Jonas och hans sambo Orsolya + andra så fick jag ett sms. Det var från min faster och hon skrev att Orsolyas vatten hade gått och att dem va påväg in på BB. fem över sju imorse fick jag ett sms om att det blivit en pojke. Grattis till världensbästa kusin och hans saambo. Det är deras tredje barn och jag längtar tills jag får träffa den lilla bebben. Idag så jobbade jag. Några har frågat var jag jobbar och det gör jag på vanningen. Det är ett badhus där jag jobbar som simlärare åt lite yngre barn. Ska upp till Kristianstad någon dag på lovet och träffa min faster och kanske kusinen med :)
Nu blir det iaf OTH är inne på säsong 5 nu :D
// Amanda

Molly Kortz


Tänkte ta lite tid till att skriva om Molly Kortz.
Jag och Molly har känt varandra sen vi började skolan 2001. Vi har spelat fotboll tillsammans och massa annat. Det har ofta varit mycket bråk mellan oss och många dumma saker har sagts. Vi har varje år bråkat om något nytt. Brukar vanligtvis hålla ihop i ca en månad innan tredje världskriget startar. När jag säger krig så menar jag verkligen det. Många av våra gemensamma vänner har varit tvungna att välja sidor vilket har lett till att vi båda förlorat vänner. När vi började nian nu i höstas så började vi snacka igen. Jag tänkte helt enkelt att varför ska jag ödsla mitt sista år i grundskolan på att vara sur på någon. Vi umgås varje dag i skola. Molly är en av de få som förstår in humor och jag är en som förstår henne. Vi pratar om allt och har stöttat varandra i svåra situationer. Hennes pojkvän Tomas kommer nog få världens största chock när han ska besöka vår skola efter lovet. Alla tycker vi är körda men många skrattar åt det. Vi får många människor att le och det är en så jävla härlig känsla.
Jag vill bara säga att det finns aldrig en tråkig dag med henne. Hon får mig att skratta och jag får henne att skratta. Alla bråk vi haft har fått oss att bli så lika varandra. Det är nog även därför vi bråkat. Om man är så lika som vi är bråkar man naturligt. Det som hänt ska vi inte bry oss om det är nuet som spelar roll.
Alla våra tysklektioner är även oförglömliga. Alla gånger vi irriterar bl.a. op, corry, linn, tapo, calle. Listan kan fortsätta men vi är jävligt bra på det vi gör. Det vi gör är att få folk att bli glada och skratta :)
// Amanda









Lov

Har äntligen sportlov nu :D
Skitmånga jag känner är dock och åker skidor nu, Jag e riktigt avundsjuk.
Har iaf suttit och kollat på OTH nu idag. Är inne på tredje säsongen nu och jag är fångad. Jag älskar OTH och har kollat på det sen det började sändas 2004.
Ska snart ner och handla Ben & Jerry och sen blir det nog någon film ikväll. Ska iväg till Kristianstad imorgon. Min kusin har fyllt år så vi ska upp och fira henne.
Sen måste jag också sälja massa f***ing salami för klassresan. Hur f*n ska man kunna det?
Jag har tyvärr inte ärvt pappas och resten av mina släktingarnas förmåga att sälja.
blablabla orkar inte skriva mer nu så jag skriver mer någon annan gång :)
// Amanda

Mobil

Bloggar just nu frÅn mammas nya HTC. Har inte lyckats blogga frÅn Iphonen men jag ska klura ut det. GlÖm inte frÅgestunden pÅ bloggen.
Amanda

Skolan

Har lunchrast nu och sitter och ska fixa lite. Jag har ju fått uppdraget att fixa skoltröjor till niorna så jag håller på med det. Hopaas nu att det blir bra bara :D

Frågestund

Tänkte ha en frågestund här. Kommer svara i slutet av veckan. Fråga vad som helt men vi får ju se om jag vågar svara ;)
// Amanda

Dagen

Har varit i skolan idag och haft ganska tråkigt. Förutom då jag och Molly var inne och hälsade på på slöjden. Vi är ganska konstiga, dags att acceptera det kanske.
Fick sen ett ryck och en chatt på fb senare blev det bestämt att vi skulle ha med fika till tyskan imorgon. Har därför bakat en kladdkaka och en typ chokladkaka. Fick ta vit choklad och riva över istället för kokos eftersom att det inte fanns hemma. Nu ska killarna bara övertyga vår lärare om att vi ska fika. Något som är ganska lätt eftersom att hon älskar oss :D
Vad tycker ni??
// Amanda

Byxor

 

Funderar på att beställa hem ett par såna här byxor. Vad tycker ni??


Sjuk?

Kom hem från vårdcentralen för ett ganska bra tag sen. Där fick jag reda på efter att tagit prover och väntat i ca en halvtimme att det nog bara är ett virus. Jag vill som vissa av er kanske vet och vissa inte bli läkare. Jag ska därför plugga natur på gymnasiet och sen vill jag plugga utomlands. Det jag inte förstår är hur människor som blir läkare efter ca 10 års utbildning kan komma med svaret nog. Jag tycker helt enkelt att läkarna i Sverige idag är under all kritik. Jag gick till vårdcentralen för att få reda på vad det är för fel på mig. Inte för att det kanske kan vara ett virus. Att dem bara tar ett stick i fingret och ett halsprov räcker väl inte?
Tänk om det hade varit något helt annat som varit skitfarligt. Hur kan läkaren leva med att dem sa att det nog var ett virus då de hade helt fel?
Iaf så blir det skolan imorgon. Har inte tid att missa mer och sen är det ju snart lov också :D



// Amanda

SJUK :(

Har varit hemma igår och idag. Har skitont i halsen. Ska iväg till vårdcentralen nu och jag hoppas verkligen att det inte e halsfluss. Jag har inte tid att vara sjuk. Men skriver mer sen iaf
// Amanda

Jobb

Ska iväg och jobba nu. Känner mig lite stressad för jag borde egentligen redan ha kört men nu snabbar jag mig.
Hörs senare
// Amanda

I <3 Ben & Jerry


Dagen

Har precis kommit hem från en ganska rolig dag med familjen.
Vi åkte först i till centralen där vi hämtade min faster Anita som kommit ner från Kristianstad. Körde sen till Bog Bowl och mamma, pappa och Anita var ett lag mot mig och bröderna. Tyvärr så van gamlingarna och det har vi fått höra sen dess och tror vi kommer få höra några gånger till. Drog sen ner till Lotus house i Höllviken och åt kinamat. Har nu bytt om till min pyjamas och ska kolla på film.
Min fina pyjamas (pappas mff-tröja som är lite för stor)
Tänkte även lägga upp två bilder på mitt nya leende :)
Tog bort min tandställning som jag haft i nästan två år för några veckor sen och här är resultatet.
Kunde inte bestämma mig för vilken bild som såg mest naturlig ut. Både ser lika dumma ut. Jag har alltid haft munnen stängd då någon bett mig le och så eftersom att jag hatade mina tänder. En vana som jag nu märker e ganska svår att ändra på..
// Amanda

Bowling

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Var på Vallåsen med klassen och åkte skidor som sagt. Åkte tidigt och när jag kom hem så skulle vi ut och äta så därför hann jag icke blogga :(
Har precis städat mitt rum utan att någon sagt åt mig. Det är väldigt ovanligt och min mamma blev ytterst överraskad när hon såg det.
Ska snart iväg och bowla med familjen för att fira min bror som fyller 17 på måndag.
Nu ska jag bara sminka mig sen drar vi.
// Amanda

No Headline

Sitter och kollar på One Tree Hill. Imorgon blir det vallåsen och skidåkning! Jag längtar. Hade ju som sagt var nationella prov i svenska idag. Satt i nästan två timmar och skrev en uppsats. Sen satt jag och Molly mest och fjantade oss i datorsalen. Vi hade några rolig fb-konversationer om bloggning och sånt. Det slutade med att vi bestämde att jag skulle dejta Sebastian Krantz och Molly ska dejta Hugo Rosas. Vi la upp konversationen i kommentarfältet på deras bloggar och väntar nu ivrigt på svar :D
Vi flumma bara, har nog aldrig skrattat så mycket som idag. Ska lägga upp lite bilder sen och kanske en video med.
// Amanda

Tråkigt

Jag har superdupertråkigt och absolut inget att göra. Sitter fortfarande i datorsalen men nu har även Tapo kommit hit. Molly sitter bara och kollar på sin egen och andras bloggar medan jag bara sitter. Tapo sitter också här och läser bloggar. Vi lever så härligt liv. Allting består typ av att antingen läsa bloggar eller blogga.


Datorsalen

Har precis skrivit nationella nu och det kändes skitbra. Är färdig med svenskadelen nu typ.
Sitter i datorsalen med Molly och hon e som vanligt körd.
Försökte logga in typ hundra gånger på blogg.se innan det funkade. Höll på att drämma tangentbordet i Mollys huvud. Nu sitter hon här och har spotify på, med låtar som suger. Vi hörs senare. Slutar inte förrän tio över 4 idag :(



Jag och Molly när vi skulle gå lucia i skolan

// Amanda

Tankar

Heej! bra blogg:)
VAd tycker du om den svenska avundsjukan? har det inte blivit lite för mycket av den nu? Som tjej får man inte tycka men ser bra ut eller att man ser ful ut, vad får man tycka?:)
Svar: Hej och tack för att du gillar bloggen :)
Jag vet inte riktigt hur jag ska svara utom att säga att jag tycker att alla ska kunna se sig själv i spegeln och vara nöjda. Jag kan ibland känna att jag har riktiga fuldagar då jag knappt vill gå utanför dörren men jag är oftast nöjd. Det jag har börjat märka är att sen jag började nian så använder faktiskt de flesta tjejerna inte smink. Jag kan ibland tänka tillbaka på då vi gick i sjuan och man gick upp klockan 6 bara för att hinna sminka sig och fixa håret. Det var helt sjukt men det är tyvärr så det är idag.
Om jag ska svara rakt så tycker jag att man får tycka vad man vill om sig själv. Man ska aldrig låta någon trycka ner en bara för att de känner att de kan. Jag rekommenderar att ni ska stå upp för den ni är och tycka att ni är vackra ;)
Fortsätt kommentera och ställa frågor :)
// Amanda

Header och annat :)

Ett par stycken har nu kommenterat om min header och tycker den är fin och så. Jag kan själv säga att jag är grymt nöjd med både headern och det andra som min kära vän Molly fixade åt mig innan idag. Tack så mycket för alla härliga kommentarer det värmer verkligen. Jag bloggar just för detta. Att få höra att människor gillar att läsa om det jag skriver och alla fina kommentarer får en att må så underbart. Jag kommer nu att uppdatera varje dag för att ni inte ska tappa intresset :D
Har iaf sett klart på säsong 1 av One Tree Hill nu och ska snart starta nummer två men jag tänkte blogga lite först :)
// Amanda

Nationella prov & One tree hill

Hemma från idrotten nu.
Imorgon ska vi ha nationella prov i svenska så jag laddar upp på bästa möjliga sätt. Det är genom att se på One tree hill :D
Har alla säsonger så nu blir det bara att slappa.
Ska även försöka plocka fram lite skidsaker eftersom att vi ska till vallåsen med klassen på fredag.
Så nu blir det chokladpudding och Chad Michael Murray :D
Bild från sist jag åkte skidor. I Sälen under sportlovet med Linn
// Amanda

design

Så, nu har molly fixat lite här med en header och färgen som ni ser :)
Lite till ska fixas så det är snart helt färdigt men jag tänker ändå börja blogga nu :D
Det känns faktiskt lite konstigt att inte blogga på ett tag när man väl kommit in i rutinen.
Nu lovar jag att det blir minst 2 inlägg om dagen om inte något oförutsagt händer :)
Detta är då Molly som fixat allt till mig, visst e hon söt :D

Bloggning

Kommer snart börja uppdatera igen. Mycket har hänt och håller också på med ny design som snart kommer upp.
Så några dagar till innan det blir normal uppdatering :)

RSS 2.0