Bloggtorka

Jag vet att jag inte bloggat på länge men nu får det väl bli ändring på det. Har helt enkelt haft annat och göra och inte riktigt orkat blogga. Eftersom att jag är inne på sista terminen nu så är det mycket med gymnasiet och annat.
Har gjort ganska mycket under dessa veckorna. Var i Lund med Molly på nåt skol-sm där hennes kille spelade. Var på gymnasiemässan inne i stan. Jag har nog bestämt mig för gymnasie nu. Jag kommer gå natur och sen antingen Borgar eller Bladin.
I helgen ska jag plugga och jobba. Jag lovar också att jag ska blogga imorgon någon gång under dagen :)
// Amanda

Försov mig

Skulle till tapo vid typ 12 men jag vaknade nu vid 1. Så nu sticker jag dit. Sen ikväll blir det träning med mamma.
Write you later.
// Amanda

Good luck Chuck

Har varit på bio. Filmen var ganska bra :D
Nu blir det att kolla på Good Luck Chuck :)
// Amanda

Cecilia Lehmann Brunnsjö

Cecilia är en av mina bästa vänner men jag känner att vi börjar glida från varandra. Vi har inte umgåtts på sjukt länge och jag saknar allt vi brukade göra. Cecilia är bra för mig. Jag kommer ofta med ganska sjuka idéer och då e det bra att ha Cecilia som stoppar.
Till dig Cecilia. Jag älskar dig och hoppas att vi kan bli så nära som vi var förut men det känns som om du e för upptagen med andra. Jag ser dig som min bästa vän men jag vet inte vad du ser mig som...
<3

Bio

Ska på bio med pappa och bror nu. Vi ska se harry potter. Har sett på alla filmer med pappa och bror sen den första kom ut så den traditionen håller vi.

blabla...

Har inte riktigt gjort så mycket idag. Vaknade vi 12 och sen så åt jag frukost. Kollade på tv ett tag innan jag åkte till Höllviken och lämnade filmer. Sitter och kollar på mamma mia nu och sen så blir det väl inte så mycket. Imorgon blir det bio med pappa och brodern ;)

RSS 2.0